Sierschouwen uit eigen atelier

Sierschouwen Van Bulck is zonder meer dé referentie voor sierschouwen in Aartselaar en de ruime omgeving. Het bedrijf maakt en plaatst al sinds de jaren ’60 de mooiste sierschouwen in de streek. Zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten kunt u een beroep doen op deze stielman. Het resultaat is keer op keer indrukwekkend.

Eigen atelier

Sierschouwen Van Bulck heeft een eigen atelier, waar sinds jaar en dag de steenhouwers en marmerhouwers het beste van zichzelf geven om sierschouwen te vervaardigen.
Alle vakmanschap en de ambachtelijke wijze van steenhouwen werd generatie na generatie doorgegeven. Als geen ander weet Sierschouwen Van Bulck voor u de mooiste schouwen te maken, die in elke woonkamer en in elke huiskamer uitstekend tot hun recht komen.

Persoonlijk ontwerp

Bij Sierschouwen Van Bulck kunt u terecht voor alle soorten sierschouwen. De steenhouwers maken voor u de perfecte schouw, helemaal op maat en naar uw wensen. Stuk voor stuk zijn het persoonlijke ontwerpen, die uniek zijn in hun realisaties en bestemming. U heeft de keuze tussen verschillende basismaterialen en afwerkingen, waaronder:

  • Een schouw uit marmer, graniet, Franse steen,...
  • Klassieke uitvoering, moderne uitstraling, strak ontwerp,...