Alle modellen gaskachels

Sierschouwen Van Bulck is dé referentie voor houtkachels, gashaarden en gaskachels in Aartselaar en omstreken. Bovendien kunt u hier ook terecht voor sierschouwen en allerhande toebehoren en accessoires. Sierschouwen Van Bulck staat u graag bij met professioneel advies wanneer u de overweging maakt om een haard of kachel te installeren in uw woning.

Mooie voorzetkachels

In tegenstelling tot gashaarden, worden gaskachels niet ingebouwd maar zijn het toestellen die vrij geplaatst worden. Ook hier heeft u de keuze tussen een systeem voor open verbranding of gesloten verbranding en alle kachels hebben een hoog rendement.

Van rustiek tot modern

Het aanbod gaskachels dat Sierschouwen Van Bulck voor u ter beschikking heeft, is reeds geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Enkel de betere merken krijgen een plaats in het assortiment kachels en toebehoren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u nog heel lang en heel veel plezier zult beleven aan uw nieuwe kachel. Onder meer de merken Wellstraler, Dru, Faber, Dovre, en Gazco zijn echte aanraders.
Ook hier zijn alle maten, afwerkingen en stijlen mogelijk: van de meest klassieke en rustieke modellen tot moderne en strakke uitvoeringen, bij Sierschouwen Van Bulck vindt u het allemaal. De huidige generatie toestellen is zelfs zodanig vervaardigd dat u nauwelijks nog kunt zien dat het om een gaskachel gaat: u heeft dus alle comfort en warmte van een kachel, zonder het sleurwerk van hout of kolen.