100% natuurlijke bio-ethanol haarden

Sierschouwen Van Bulck is helemaal mee met de laatste nieuwe technologie en ontwikkelingen. Daarom kunt u hier ook een ruim assortiment sfeerhaarden vinden, zoals elektrische haarden en bio-ethanol haarden. In Aartselaar en omstreken heeft u met één druk op de knop een gezellige sfeer in huis, dankzij deze alternatieven voor een klassieke kachel of open haard.

100% natuurproduct

Bio-ethanolhaarden zijn erg populair dankzij de 100% natuurlijke brandstof die uit plantaardig zetmeel gewonnen wordt. Onder meer suikerbieten, suikerriet en granen leveren bio-ethanol, een vloeistof die bij verbranding geen rook geeft en nagenoeg geurloos is.
Wanneer u ervoor kiest om een bio-ethanolhaard te laten plaatsen, is het niet nodig om een schouwaansluiting of andere nutsvoorzieningen te voorzien. Deze haarden worden vrijstaand geplaatst of ingewerkt in uw interieur of bestaande haard, net zoals u verkiest. De bio-ethanolbrander (merk A-Fire en Cocoon Fires) of keramische brander (merk Ruby Fires) beschikt over een handig reservoir dat u eenvoudig kunt vullen met de vloeibare bio-ethanol.

Comfort zonder onderhoud

Sierschouwen Van Bulck levert en installeert voor u allerhande bio-ethanolhaarden. Zowel klassieke als moderne uitvoeringen zijn mogelijk, in alle maten en in alle afwerkingen.
De haarden kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en vereisen nagenoeg geen onderhoud. Met name een systeem met een keramische brander zorgt ervoor dat de verbranding van bio-ethanol schoon, zuiver en bijna reukloos is. Een regelmatige vlam en geleidelijke verbranding zijn extra troeven die u vast en zeker weten te overtuigen om een bio-ethanolhaard te laten plaatsen.

Projecten in de regio

Sierschouwen Van Bulck realiseert tal van projecten in de regio van Aartselaar, Antwerpen, Kontich, Schelle, Niel, Hemiksem, Bornem, Lint, Bazel en Wilrijk. Neem gerust even contact op voor een offerte op maat of indien u vragen heeft.