als kwaliteit belangrijk is !

A- A A+

Inbouwcassettes

Iemand die op zoek is naar een inbouwtoestel met hoog rendement, compact en praktische bediening kiest voor een inbouwcassette.

Deze haarden hebben het mooie vlammenspel van een openhaard en het rendement van een kachel. Cassettes zijn toestellen met compacte afmetingen waardoor deze in meerdere situaties geplaatst kunnen worden. Bv.: in bestaande openhaard, overhoeks, in sierschouwen, … Deze kunnen uiteraard ook perfect in elke nieuwe creatie geplaatst worden.

De hoogwaardige interieurs en uitgebalanceerde verbrandingssystemen zorgen voor een hoog rendement en een groot bedieningsgemak. De cassettes zijn voorzien van een ventilatorsysteem dat er voor zorgt dat de haard maximaal gekoeld blijft en dat de warmte sneller verdeelt.

Cassettes zijn in verschillende standaardafmetingen, vermogens en looks verkrijgbaar. U kan kiezen voor een opliggende 4-zijdige kader of een 3-zijdige kader gecombineerd met een tablet of sierschouw.

Er zijn verschillende modellen verkijgbaar. Vlak doorkijk, hoek, losstaand of wandtoestel … Onze topmerken zijn Bodart&Gonay, Barbas, Flam, Stuv, Firo, ...