als kwaliteit belangrijk is !

A- A A+

Bio-ethanol haarden

Alle biohaarden werken op bio-ethanol. Bio-ethanol is een vloeibare brandstof afkomstig van vergisting van plantaardig zetmeel (bv. suikerbieten, suikerriet of granen). Dit 100% natuurlijk product is zeer fijn gedistilleerd. Bij het branden komt geen rook vrij.

Deze haardsystemen vereisen geen enkele schouwaansluiting of nutsvoorzieningen. Ze zijn hierdoor eenvoudig in plaatsing en comfortabel in gebruik wat leidt tot een flexibiliteit in toepassingen.

U hebt de keuze tussen modellen die hangen tegen een wand, geplaatst worden op meubels of vloeren, of in slecht werkende haarden, zowel voor het interieur als exterieur gebruik. Onze merken A-Fire en Cocoon Fires werken met een bio- ethanol brander. Onze merk Ruby Fires werkt met een keramische brander. Deze unieke absorberende steen in de brander brandt de vloeistof schoon, zuiver. Het brandsysteem is bijna reukloos. De steen zorgt ervoor dat de verdamping - verbranding zeer geleidelijk gebeurt, hierdoor is er tijdens de gehele verbrandduur een regelmatige vlam zichtbaar.